על בית הספר

عن المدرسة - קצת עלינו

מתעניינים בבית הספר? רוצים להכיר את הצוות? כאן תוכלו למצוא את כל המידע אודותינו.
במידה ויש עוד שאלות אתם תמיד מוזמנים ליצור איתנו קשר.

مدرسة تل السبع ا الثانوية هي مدرسة ثانوية متعددة المجالات

تجمع المدرسة بين الموضوعات التكنولوجية والنظرية رفيعة المستوى

ويسمح لطلابه لتحقيق الإنجازات والنجاح.

في مدرسة تل السبع متعددة المجالات هناك مجالات للجميع,يمكن لكل طالب أن يجد مكانه في مهنة يحبها والاستثمار في دراسات طيبة في الاتجاه الذي يناسبه. في هذه الصفحة، لقد أدرجنا لك جميع اتجاهات المدرسة.

• مشاريع قيمة ترفع مستوى الطالب
  • التغير الجذري في المدرسة
  • فرصة للمستقبل التي تبحثون عنها

בית הספר הרב תחומי עמל תל שבע א , הוא תיכון עיוני מדעי טכנולוגי .

בית הספר משלב לימודי מקצועות טכנולוגיים ועיוניים ברמה גבוהה ,

ומאפשר לתלמידיו להגיע להשגים ולהצלחה.

בבית ספר הרב תחומי עמל תל שבע א יש מקום לכל אחד.
כל תלמיד יכול למצוא את מקומו במקצוע שהוא אוהב ולהשקיע בלימודים ברצון במגמה המתאימה לו. בדף זה פרטנו עבורכם על כל מגמות בית הספר.

• הפרוייקטים הכי שווים
  • התנדבות שבאמת עושה שינוי
  • הזדמנות שתמיד רציתם
  • ביה"ס יהווה מסגרת שמכבדת את התלמיד, תומכת בו ומעניקה לו את הכלים המתאימים על מנת להפוך אותו לאזרח מועיל, וללומד עצמאי המתקדם בכוחות עצמו, מתעדכן ומחדש את הידע בהתאם לשינויים המתרחשים בעידן המודרני.

• ביה"ס ישאף לפיתוח אדם אוטונומי, שלם וערכי המודע לרצונותיו ולכישוריו, מכיר את זהותו ומסוגל לעצב לעצמו השקפת עולם ערכית וביקורתית.
  • ביה"ס יעודד את תלמידיו למצות את יכולתם הלימודית ויפתח את היכולת האישית של כל תלמיד, כדי להגיע להישגים גבוהים ככל האפשר ולמצות את כישוריו ויכולותיו במלואם.
  • ביה"ס יפתח מעורבות חברתית פעילה ויוזמת קרב תלמידיו.
  • ביה"ס יראה את עצמו כחלק בלתי נפרד מהקהילה וישאף לשיתוף פעולה עמה.
  • ביה"ס יכין את תלמידיו לעולם  המתקדם והמשתנה ע"י טיפוח המיומנות הנדרשות במאה ה 21.
  • למידה שיתופית, טיפוח הסקרנות, היצירתיות, עבודת הצוות  ושיפור מיומנות בסביבת למידה מתוקשבת.

נוכחות והתנהלות התלמידים המהלך השיעור:

1. נוכחות התלמידים בכל השיעורים הנה חובה !
  2. ימי פעילות חינוכית – חברתית בבית הספר ומחוץ לו הנם חובה ! היעדרות בלתי מוצדקת מכל  פעילות במסגרת ביה"ס תיחשב  כהפרת משמעת ותטופל בכל חומרת הדין.
  3. בהישמע הצלצול ייכנסו התלמידים בצורה מסודרת לכיתות וימתינו למורה ליד השולחנות, כאשר החומר הלימודי : ספרים המחברות וכלי הכתיבה מונחים על השולחן.
  4. במקרה של שיעור כפול יכין התלמיד את החומר גם לשיעור הבא.
  5. כניסה לכיתה לאחר שהשיעור החל תותר לאחר שהתלמיד יירשם על איחור .
  6. התלמידים יקדמו את המורה בקימה ויישבו במקומותיהם באישורו.
  7. חל איסור מוחלט להשתמש במכשירי טלפון ניידים או במכשירים אלקטרוניים אחרים במהלך השיעור. בתחילת השיעור יש לכבות את המכשיר ולאחסנו בתיק. מכשיר שייתפס על השולחן – יוחרם ויוחזר לידי הורי התלמיד בלבד.
  8. חל איסור מוחלט לאכול ו/או לשתות במהלך השיעור למעט שתית מים.
  9. תורני הכיתה ידאגו בשעת ההפסקה לניקיון הכיתה ולאוורורה ולניקיון הלוח. כל תלמיד אחראי לניקיון סביבתו.
  10. התלמידים יישבו בכיתה בהופעה תקינה (חולצה מכופתרת בתוך המכנסיים).
  11. בימים חמים או לאחר שיעור ספורט, ניתן יהיה לשבת  בכתה בחולצת טריקו לבנה ללא החולצה הצבאית.
  12. אם מורה מתעכב או נעדר מהשיעור, נציג הכיתה ידווח  על כך מידית לסגן  המנהל האחראי על המערכת.

נוהלי משמעת

1. תלמיד, שיורחק משיעור בשל הפרעה למהלך התקין  של השיעור,יוצא מהכיתה, יירשם במשרד השוחרות, ויחזור מיד לשיעור .
  2. המשך הטיפול ייעשה  ע"י מחנך הכיתה או על ידי המק"ס /ראש הצוות או ע"י סגן המנהל האחראי בהתאם לחומרת ההפרעה ולאופייה.
  3. תלמיד שיצבור שלוש הפרעות-יישלח מכתב התרעה להוריו, המכתב יוחזר ע" תלמיד, כשהוא חתום ויתויק בתיקו האישי.
  4. לאחר חמש הפרעות יוזמנו ההורים לשיחת בירור בביה"ס.
  5. בחלוף 30 יום ללא הרשמות, תמחקנה ההרשמות הקודמות, וספירת הרישום תתחיל מחדש.
  6. במקרה של הפרעות חוזרות ונשנות או מקרים של התנהגות חריגה כגון : אלימות פיזית, חוצפה בוטה, עישון, פגיעה באמינות וכו' יטופל התלמיד ע"י  הנהלת ביה"ס.

تخصصات المدرسة - המגמות שלנו

هنا من الممكن تفصيل الاتجاهات، وشرح ما تعطيه المدرسة وما تخصصها.
تريد أن تعرف عن جميع اتجاهاتنا؟ اقرأ صفحة الاتجاهات.

כאן יהיה אפשר לפרט על המגמות, להסביר מה בית הספר נותן ומה ההתמחות שלו.

רוצים ללמוד על כל המגמות שלנו? מוזמנים לקרוא בדף המגמות.

الهيكل التنظيمي - מבנה ארגוני

הנהלה